Drůbeží maso

"Kuře je nuda. Pro šéfkuchaře je to položka určená lidem, kteří nevědí, co si dát."

Anthony Bourdain

Vařená sekaná z krůtího masa s vejci

Vařená sekaná z krůtího masa s vejci
13. červenec 2018 / Rubrika: Drůbeží maso

Ještě si pamatujete na legendární konzervu „krůtí maso s vejci“? Také vám chutnala? Pokud ano, tak si směle připravte podle mého receptu vařenou sekanou z krůtího masa s vejci. Chutná totiž úplně stejně, možná je ještě chutnější a hlavně je „bez konzervantů“. Je to ideální pokrm na léto. Jen přidejte salát nebo si ji připravte jako svačinu, až půjdete o prázdninách na houby. Číst dále...



Ostré kuře pečené na cibuli

Ostré kuře pečené na cibuli
1. červen 2018 / Rubrika: Drůbeží maso

Občas mívám chuť na něco ostrého a pikantního. Pak hledám ty správné suroviny k uspokojení svých chuťových pohárků. Ostré kuře mě nadchlo. Je mimořádně dobré a bude vám také chutnat. Číst dále...


Křupavé kuřecí nugety

Křupavé kuřecí nugety
28. duben 2018 / Rubrika: Drůbeží maso

Kdo by nechtěl potěšit své chuťové buňky. Jen si představte to úžasné křupnutí při každém soustu. Příprava není složitá a suroviny jsou dostupné v každém obchodu. Křupavé nugety mají ještě jeden bonus, lupínky nesají tolik tuku jako strouhanka. Číst dále...


Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami

Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami
3. listopad 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Podzimní počasí je většinou tak depresivní. Slunce se schovává, chlad a zima se vám vkrádají až pod kůži. Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami vám potěší většinu vašich smyslů. Ale hlavně, vyvolá ve vás pocit bezpečného domova a hřejivého tepla. Číst dále...


Kuřecí plátky s fazolkami a rýží

Kuřecí plátky s fazolkami a rýží
4. srpen 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Kuřecí plátky s čerstvými fazolkami je klasicky letní jídlo. Je lehké, s minimem tuků. Vše je výtečné a hotové do půl hodiny. Uvařené fazolkové lusky s francouzským vinegretem je chuťový sen. Číst dále...


Recept na kuřecí karí

Recept na kuřecí karí
10. únor 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Kuřecí karí doslova uchvátí 3 z vašich 5 smyslů. Čich – obrovskou škálou vůní, chuť – nesmírnou lahodností a zrak – festivalem barev. A ještě jedna dobrá zpráva, pokrm máte za 30 minut připravený k podávání. Číst dále...



1 2 3 » »»
Strana 1 z 3