Drůbeží maso

Drůbeží maso na nekonečně způsobů.

Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami

Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami
3. listopad 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Podzimní počasí je většinou tak depresivní. Slunce se schovává, chlad a zima se vám vkrádají až pod kůži. Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami vám potěší většinu vašich smyslů. Ale hlavně, vyvolá ve vás pocit bezpečného domova a hřejivého tepla. Číst dále...



Kuřecí plátky s fazolkami a rýží

Kuřecí plátky s fazolkami a rýží
4. srpen 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Kuřecí plátky s čerstvými fazolkami je klasicky letní jídlo. Je lehké, s minimem tuků. Vše je výtečné a hotové do půl hodiny. Uvařené fazolkové lusky s francouzským vinegretem je chuťový sen. Číst dále...


Recept na kuřecí karí

Recept na kuřecí karí
10. únor 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Kuřecí karí doslova uchvátí 3 z vašich 5 smyslů. Čich – obrovskou škálou vůní, chuť – nesmírnou lahodností a zrak – festivalem barev. A ještě jedna dobrá zpráva, pokrm máte za 30 minut připravený k podávání. Číst dále...


Sekané kuřecí řízečky s houbami

Sekané kuřecí řízečky s houbami
25. červenec 2016 / Rubrika: Drůbeží maso

Sekané kuřecí řízečky vstoupily do mé kuchyně naprosto nepozvané. Z původně zamýšlených smažených řízků, byly v konečné podobě řízečky sekané. Lze k nim přidat třeba kousky paprik, cibulku, ale nejlepší jsou houby. Čtěte prosím dál příběh kuřecích řízků a falešné paní řeznice. Číst dále...


Kachní stehna pečená na zelí v remosce

Kachní stehna pečená na zelí v remosce
15. červenec 2016 / Rubrika: Drůbeží maso

Do křupava upečená kachní stehna na zelí je jedno z jídel, které zbožňuji. Kachní maso je chutné, příprava rychlá a vám tak zbude více času pro sebe a pro rodinu. Číst dále...


Kuřecí nugety s kuskusem a zeleninou

Kuřecí nugety s kuskusem a zeleninou
19. květen 2016 / Rubrika: Drůbeží maso

Letní večeře musí být chutná a hlavně rychle připravená. Mám pro vás tip, připravte si kuřecí nugety s kuskusem a zeleninou. Stačí pár ingrediencí a chutná večeře je za půl hodiny na stole. Číst dále...



1 2 » »»
Strana 1 z 2