Drůbeží maso

"Kuře je nuda. Pro šéfkuchaře je to položka určená lidem, kteří nevědí, co si dát."

Anthony Bourdain

Ostré kuře pečené na cibuli

Ostré kuře pečené na cibuli
1. červen 2018 / Rubrika: Drůbeží maso

Občas mívám chuť na něco ostrého a pikantního. Pak hledám ty správné suroviny k uspokojení svých chuťových pohárků. Ostré kuře mě nadchlo. Je mimořádně dobré a bude vám také chutnat. Číst dále...



Křupavé kuřecí nugety

Křupavé kuřecí nugety
28. duben 2018 / Rubrika: Drůbeží maso

Kdo by nechtěl potěšit své chuťové buňky. Jen si představte to úžasné křupnutí při každém soustu. Příprava není složitá a suroviny jsou dostupné v každém obchodu. Křupavé nugety mají ještě jeden bonus, lupínky nesají tolik tuku jako strouhanka. Číst dále...


Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami

Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami
3. listopad 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Podzimní počasí je většinou tak depresivní. Slunce se schovává, chlad a zima se vám vkrádají až pod kůži. Pečené kuře na hořčici, medvědím česneku s cibulí a klobásami vám potěší většinu vašich smyslů. Ale hlavně, vyvolá ve vás pocit bezpečného domova a hřejivého tepla. Číst dále...


Kuřecí plátky s fazolkami a rýží

Kuřecí plátky s fazolkami a rýží
4. srpen 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Kuřecí plátky s čerstvými fazolkami je klasicky letní jídlo. Je lehké, s minimem tuků. Vše je výtečné a hotové do půl hodiny. Uvařené fazolkové lusky s francouzským vinegretem je chuťový sen. Číst dále...


Recept na kuřecí karí

Recept na kuřecí karí
10. únor 2017 / Rubrika: Drůbeží maso

Kuřecí karí doslova uchvátí 3 z vašich 5 smyslů. Čich – obrovskou škálou vůní, chuť – nesmírnou lahodností a zrak – festivalem barev. A ještě jedna dobrá zpráva, pokrm máte za 30 minut připravený k podávání. Číst dále...


Sekané kuřecí řízečky s houbami

Sekané kuřecí řízečky s houbami
25. červenec 2016 / Rubrika: Drůbeží maso

Sekané kuřecí řízečky vstoupily do mé kuchyně naprosto nepozvané. Z původně zamýšlených smažených řízků, byly v konečné podobě řízečky sekané. Lze k nim přidat třeba kousky paprik, cibulku, ale nejlepší jsou houby. Čtěte prosím dál příběh kuřecích řízků a falešné paní řeznice. Číst dále...



1 2 3 » »»
Strana 1 z 3