Fotogalerie - Kachna - porcování a vykosťování - pokračování

Když si ale kachnu naporcujete, můžete z ní vykouzlit za pár minut opečená kachní prsa. Můžete ze zbytků (skelety, ořezy, křídla, krk) uvařit úžasně chutnou polévku kaldoun.

Křídla a kůže z krku na plnění
[01]Křídla a kůže z krku na plnění
[1024x683 142 KB]
2 stehna a 2 prsní filátka
[02]2 stehna a 2 prsní filátka
[1024x681 153 KB]
Vykostění stehna - vedení řezu směrem ke kosti
[03]Vykostění stehna - vedení řezu směrem ke kosti
[1024x683 123 KB]
Obnažené kosti
[04]Obnažené kosti
[1024x683 147 KB]
Seříznutí konce kůže od kosti
[05]Seříznutí konce kůže od kosti
[1024x683 145 KB]
Seříznutí svaloviny z dolní části stehna
[06]Seříznutí svaloviny z dolní části stehna
[1024x683 147 KB]
Seříznutí kůže z prostředního kloubu nohy
[07]Seříznutí kůže z prostředního kloubu nohy
[1024x681 135 KB]
Vykostěné stehno
[08]Vykostěné stehno
[1024x683 177 KB]
Porce na kaldoun
[09]Porce na kaldoun
[1024x681 169 KB]
Poslední úprava prsního filetu
[10]Poslední úprava prsního filetu
[1024x683 129 KB]
Kachní sádlo
[11]Kachní sádlo
[800x518 114 KB]