Hovězí maso

Báječné recepty z hovězího masa.

Hovězí závitky plněné kapustou s kapustovými tartaletkami

Hovězí závitky plněné kapustou s kapustovými tartaletkami
1. únor 2019 / Rubrika: Hovězí maso

Lacině vypadající kapusta se v hovězích závitcích blýskne jako chutný parťák. Budete překvapeni, jak skvěle chutná i zapečená v tartaletkách, jako příloha. Pro dokonalou harmonickou chuť nic dalšího není potřeba. Snad jen sklenka oroseného piva. Číst dále...



Hovězí krk pečený na červeném víně

Hovězí krk pečený na červeném víně
21. září 2018 / Rubrika: Hovězí maso

Hovězí krk na červeném víně je skvělé jídlo a plně uspokojí vaše chutě, když se vrátíte z dovolené, kde jste převážně jedli jen zeleninu, ovoce, pizzu a ryby. Miluju hovězí maso a koncem každé dovolené mám na hovězí maso přímo fyzickou chuť. Číst dále...


Znojemská hovězí pečeně s omáčkou

Znojemská hovězí pečeně s omáčkou
19. duben 2018 / Rubrika: Hovězí maso

Znojemská hovězí pečeně s omáčkou je moje zamilované jídlo. Musím se vždy hodně krotit, když připravuji jednotlivé porce. Kdyby bylo na mě, jedla bych omáčku lžící přímo z kastrolu. Je to zkrátka skvělá, výborná, chutná, jedinečná omáčka. Číst dále...


Plněná sekaná – nejen velikonoční

Plněná sekaná – nejen velikonoční
29. březen 2018 / Rubrika: Hovězí maso

Upéct si plněnou sekanou je radost. Práce není složitá, řekla bych, že je hravá. A výsledný chuťový i vizuální dojem vás dostane. Na velikonoce je jako dělaná. Jsou v ní vajíčka, a když použijete ta domácí, pak bude sekaná na talíři svítit jako jarní sluníčko. Číst dále...


Španělské ptáčky podle mojí maminky

Španělské ptáčky podle mojí maminky
2. prosinec 2017 / Rubrika: Hovězí maso

Španělské ptáčky patří k mým oblíbeným jídlům. Maminka je uměla skvěle a připravovala je často. Pak ale přišla delší pauza, protože „nemoc šílených krav“ byla v médiích podávána tak sugestivním způsobem, že nás všechny polekala a ptáčky jsme raději nedělali. Číst dále...


Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem

Pečená hovězí žebra se zeleninou, vínem a pivem
26. prosinec 2016 / Rubrika: Hovězí maso

Masitá hovězí žebra v každém řeznictví běžně neseženete, ale když budete mít štěstí, rozhodně neváhejte a kupte je. Pečená žebra s hustou, tmavou a voňavou omáčkou je delikatesa. Číst dále...



1 2 » »»
Strana 1 z 2