A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Z

Kuchařská abeceda

Kuchařská abeceda aneb pro každého dobrý tip.

Vaření fazolí - jak správně uvařit fazole, aby nenadýmaly

Vaření fazolí - jak správně uvařit fazole, aby nenadýmaly
16. srpen 2015 / Rubrika: Kuchařská abeceda

Jak uvařit fazole aby byly dobře stravitelné? Nebojte se toho. Mám vyzkoušený postup vaření fazolí, po kterém nebudete mít nepříjemný pocit nadýmání. Číst dále...



Vinegret - dresink

Vinegret - dresink
13. červenec 2015 / Rubrika: Kuchařská abeceda

Dresink je studená zálivka, kterou používáme k ochucení salátů zeleninových, salátů kombinovaných z masa a zeleniny i salátů ovocných. Číst dále...


Worcesterová, Worcesterská či Worcestrová omáčka

Worcesterová, Worcesterská či Worcestrová omáčka
3. květen 2017 / Rubrika: Kuchařská abeceda

Všechny tři uvedené varianty patří názvu tekutého, nejen omáčkového koření, které pod tímto názvem spatřilo světlo světa v Anglii. Číst dále...