Ryby

"Daruješ-li člověku rybu, nakrmíš ho na den, ...."

staré čínské přísloví.

Paštika (pâté) z uzeného pstruha

Paštika (pâté) z uzeného pstruha
10. srpen 2017 / Rubrika: Ryby

Doma vyuzený pstruh je delikatesa. Paštika, pâté, či pomazánka z obraného masa z uzeného pstruha je delikatesa na druhou. S kostičkami kyselého jablka a lístky kopru vytvoří na vašem jazyku chuťový ráj. Číst dále...



Recept na uzené ryby (pstruhy, makrely, pražmy, mořské okouny ….)

Recept na uzené ryby (pstruhy, makrely, pražmy, mořské okouny ….)
7. červenec 2017 / Rubrika: Ryby

Kdo nikdy neochutnal čerstvě vyuzenou rybu, o hodně přichází. Už samotná příprava je malé dobrodružství. Výsledek ale stojí za to. Zkuste někdy místo grilování ryb, ryby vyudit a můžete si ještě připravit svůj unikátní uzený sýr. Číst dále...


Grilovaný mořský vlk s grilovanou zeleninou

Grilovaný mořský vlk s grilovanou zeleninou
24. září 2016 / Rubrika: Ryby

Maso pečeného mořského vlka má výtečnou chuť, jemné aroma. Bílé maso se skvěle odlupuje od kostí. Ostatně, a to je dobrá zpráva, mořský vlk mnoho drobných kostí nemá. Když ke grilovanému vlkovi přidáte sezonní zeleninu a čerstvě natrhané bylinky, vykouzlíte mimořádně chutné jídlo. Číst dále...


Recept na tempuru z kapra

Recept na tempuru z kapra
3. březen 2016 / Rubrika: Ryby

Tempura patří k tradičním japonským jídlům. Nejen v Japonsku, ale i u mě doma v kuchyni zdomácněla. Ochutnejte i vy křupavé kousky osmažené ryby s rýží, se zeleninou nebo s kuskusem. Je to lahůdka. Číst dále...


Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami

Pečený kapr se zámeckými šťouchanými bramborami
17. prosinec 2015 / Rubrika: Ryby

Vánoční či sváteční podoba kapra se nemusí omezovat jen na tradiční podobu – smaženého v trojobalu. Zkuste o letošních vánocích změnu. Příprava pečeného kapra se zámeckými šťouchanými bramborami je mnohem jednodušší a svým způsobem i chutnější. Číst dále...


Pstruh pečený s cuketou, rajčaty a bylinkami v jednom pekáčku

Pstruh pečený s cuketou, rajčaty a bylinkami v jednom pekáčku
28. říjen 2015 / Rubrika: Ryby

Pokud se rozhodnete pro pečeného pstruha se zeleninou a bylinkami, čeká Vás jednoduchá příprava, výtečná chuť zeleniny a jemného masa. Číst dále...



1 2 » »»
Strana 1 z 2