Saláty

Francouzi říkají, že dokonalý salát připravují čtyři lidé. Marnotratník dává olej, filozof ocet, lakomec sůl a umělec salát míchá.

Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát
23. září 2017 / Rubrika: Saláty

Vídeňský bramborový salát, připravený podle tradiční receptury, je chutný a na přípravu rychlý. Je podáván jako příloha nebo jako samostatný pokrm. Až pojedete do Vídně, nezapomeňte ho tam ochutnat a pokud do Vídně nepojedete, připravte si salát podle mého receptu. Číst dále...



Salát z červené řepy a bylinek

Salát z červené řepy a bylinek
23. duben 2016 / Rubrika: Saláty

Představím vám salát dvou barev z pěti surovin. Mluvím o salátu z červené řepy a bylinek. Připravuji ho celoročně. V naší kuchyni se těší velké oblibě. Číst dále...


Zelný salát Coleslaw

Zelný salát Coleslaw
25. listopad 2015 / Rubrika: Saláty

Když vtrhne do mé kuchyně podzim, připravuji zelný salát Coleslaw. Příprava je snadná a rychlá. Suroviny jsou finančně dostupné. Salát Coleslaw podávám jako hlavní a lehké jídlo. Skvěle doplňuje i chuť pečeného nebo grilovaného masa. Pečené kuřátko se salátem Coleslaw je lahůdka. Číst dále...


Recept na salát Caprese

Recept na salát Caprese
13. červen 2015 / Rubrika: Saláty

Salát Caprese je připomenutí Itálie, léta a dovolené. Je chutný, lehký, vegetariánský a bezlepkový. V horkých letních dnech ideální večeře. Číst dále...


Recept na mistrovský slanečkový salát

Recept na mistrovský slanečkový salát
2. květen 2015 / Rubrika: Saláty

Až budete s přáteli sledovat Ligu mistrů UEFA či jiná vrcholová sportovní klání, připravte pro všechny slanečkový salát. S čerstvým chlebem s křupavou kůrkou a dobrým vychlazeným pivem chutná mistrovsky. Stejně vhod přijde jako doplněk při grilování s přáteli. Číst dále...


Vitamínový salát z kysaného zelí zvaný Husarský

Vitamínový salát z kysaného zelí zvaný Husarský
9. prosinec 2014 / Rubrika: Saláty

Připravit si vitamínový salát z kysaného zelí vám nezabere mnoho času. Je plný vitamínů, má skutečný říz a s vaší únavou udělá husarké kousky. Číst dále...