Těstoviny s lososem (nejlépe uzeným) a pistáciemi

Těstoviny s lososem (nejlépe uzeným) a pistáciemi
11. leden 2018 / Rubrika: Těstoviny

Když hledám recept na přípravu těstovin, vždy spoléhám na tradiční italské recepty. Jsou jednoduché, rychle připravené a chuť je zaručená. Připravte si se mnou skvěle chutnající těstoviny s lososem (nejlépe uzeným) a pistáciemi. Než se uvaří těstoviny, je omáčka hotová a můžeme hodovat. Číst dále...


Vepřové krkovice připravené na způsob steaků

Vepřové krkovice připravené na způsob steaků
5. leden 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Vepřová krkovice připravená na způsob steaků je velmi křehká a chutná. Záleží jen na vaší volbě, jak propečenou ji bude chtít. Smažení trvá jen pár minut a výsledek stojí za to. Číst dále...


Bramborová kaše s čočkou a uzeným masem

Bramborová kaše s čočkou a uzeným masem
30. prosinec 2017 / Rubrika: Luštěniny

Bramborovou kaši s čočkou si připravte třeba na Nový rok nebo kdykoli na ni dostanete chuť. Je výborná samostatně i jako příloha k uzenému masu, pečenému kuřeti nebo kachně. Děti ji určitě ocení jako přílohu k párkům. Číst dále...


Vepřová panenka s fazolovými lusky

Vepřová panenka s fazolovými lusky
28. prosinec 2017 / Rubrika: Vepřové maso

Maso vepřové panenské svíčkové mám velmi ráda. Dobře se s ním pracuje, je připravené za pár minut a chutí ho žádným jiným masem z prasátka nenahradíte. Číst dále...


Pečená treska na víně s mandlovými lupínky

Pečená treska na víně s mandlovými lupínky
21. prosinec 2017 / Rubrika: Ryby

Kdo o vánocích vytahuje obočí nad českou klasikou – kaprem v trojobalu, může zkusit můj recept na pečenou tresku na víně s mandlovými lupínky. Příprava je rychlá, jednoduchá a chuťový efekt fantastický. Číst dále...


Plněné vánoční ořechy mé přítelkyně Ireny

Plněné vánoční ořechy mé přítelkyně Ireny
15. prosinec 2017 / Rubrika: Vánoční cukroví a pečení

Vánoce u nás začínají vždy rozpravou, co budeme letos péct za cukroví. Myslím si, že nejen u nás. Když jsem o přestávce v divadle začátkem prosince míjela skupinky diváků, tu k mému sluchu přilétlo slovo „linecké“, nebo „kolik druhů budeš péct“. Cukroví je fenomén českých vánoc. Číst dále...



«« « 1 2 3 4 5 6 » »»
Strana 2 z 38

[Nahoru ↑]