Máslové vdolky se slaninou nebo máslové vdolky s povidly a tvarohem

Máslové vdolky se slaninou nebo máslové vdolky s povidly a tvarohem
30. červen 2018 / Rubrika: Slané pečení

Je libo máslové vdolky naslano nebo máslové vdolky na sladko? Obě varianty jsou velmi chutné. Ať zvolíte slanou nebo sladkou, vždy vás uchvátí svojí jemnou chutí. Číst dále...


Těstoviny penne se skvělou omáčkou z ricotty, plátků cukety a kostičkami šunky

Těstoviny penne se skvělou omáčkou z ricotty, plátků cukety a kostičkami šunky
23. červen 2018 / Rubrika: Těstoviny

Připravovat těstoviny s různou variací omáček jsem se naučila od italských kuchařů. Jejich „pasta“ je něco naprosto jiného, než těstoviny s kečupem. Vyzkoušejte se mnou těstoviny se skvělou omáčkou z ricotty, s cuketou a kostičkami šunky nebo uzené slaniny. Pokrm je bleskově připravený a chuť je lahodná. Číst dále...


Pečená pražma se zeleninou a bramborami

Pečená pražma se zeleninou a bramborami
16. červen 2018 / Rubrika: Ryby

Máte-li rádi klasické středomořské jídlo, pak neodcházejte a čtěte dál. Protože pečená pražma se zeleninou a bramborami voní mořem, dovolenou, sluncem i vzpomínkami. Číst dále...


Paštika připravená ze škvarků

Paštika připravená ze škvarků
8. červen 2018 / Rubrika: Pomazánky

Až se budete rozmýšlet, co udělat s mísou čerstvých škvarků, mám pro vás tip. Připravte z nich paštiku podle receptu, který získal můj bratr od svých přátel z Moravy. Paštika ze škvarků a leča je výborná a není tučná jako klasická škvarková pomazánka. Číst dále...


Ostré kuře pečené na cibuli

Ostré kuře pečené na cibuli
1. červen 2018 / Rubrika: Drůbeží maso

Občas mívám chuť na něco ostrého a pikantního. Pak hledám ty správné suroviny k uspokojení svých chuťových pohárků. Ostré kuře mě nadchlo. Je mimořádně dobré a bude vám také chutnat. Číst dále...


Domácí kynuté slané pečivo – šneci a věnečky

Domácí kynuté slané pečivo – šneci a věnečky
25. květen 2018 / Rubrika: Přílohy a pečivo

Na přípravu tohoto skvěle chutnajícího pečiva mě přivedl jeden italský recept. Už při čtení surovin a postupu jsem si říkala, že to bude výborné. A měla jsem pravdu. Na poprvé jsem těsto připravila z poloviční dávky a pečivo zmizelo během odpoledne. Překvapte rodinu skvěle chutnajícím slaným domácím pečivem, třeba k snídani nebo odpoledne při grilování. A upečte ho z celé uvedené dávky. Číst dále...



«« « 1 2 3 4 5 6 » »»
Strana 2 z 42

[Nahoru ↑]