Salát z červené řepy, ricotty a pistácií

Pokud řešíte své povánoční kilogramy navíc a chcete se jich co nejrychleji zbavit, mám pro vás skvělý tip. Připravte si salát z červené řepy, bude to váš nejlepší spojenec na cestě shazování přebytečných kilogramů a ještě si pochutnáte. Číst dále...
Vepřové kotlety na houbách, pečené v remosce

Pokrmy s houbami mám všeobecně velmi ráda. Vepřové kotlety na houbách nejsou výjimkou. Příprava je nenáročná a chuťový efekt výborný. Než se maso upeče, můžete si třeba číst knihu nebo si hrát s dětmi. Číst dále...
Těstoviny s lososem (nejlépe uzeným) a pistáciemi

Když hledám recept na přípravu těstovin, vždy spoléhám na tradiční italské recepty. Jsou jednoduché, rychle připravené a chuť je zaručená. Připravte si se mnou skvěle chutnající těstoviny s lososem (nejlépe uzeným) a pistáciemi. Než se uvaří těstoviny, je omáčka hotová a můžeme hodovat. Číst dále...
Vepřové krkovice připravené na způsob steaků

Vepřová krkovice připravená na způsob steaků je velmi křehká a chutná. Záleží jen na vaší volbě, jak propečenou ji bude chtít. Smažení trvá jen pár minut a výsledek stojí za to. Číst dále...
Bramborová kaše s čočkou a uzeným masem

Bramborovou kaši s čočkou si připravte třeba na Nový rok nebo kdykoli na ni dostanete chuť. Je výborná samostatně i jako příloha k uzenému masu, pečenému kuřeti nebo kachně. Děti ji určitě ocení jako přílohu k párkům. Číst dále...
Vepřová panenka s fazolovými lusky

Maso vepřové panenské svíčkové mám velmi ráda. Dobře se s ním pracuje, je připravené za pár minut a chutí ho žádným jiným masem z prasátka nenahradíte. Číst dále...
[Nahoru ↑]