Bramborový salát s fazolovými lusky a petrželovým pestem

Bramborový salát s fazolovými lusky a petrželovým pestem
3. srpen 2018 / Rubrika: Bramborové pokrmy

Bramborový salát s fazolovými lusky a petrželovým pestem je ideální letní jídlo, je za pár minut hotové, skvěle chutná a dá se použít i jako příloha k masu. Číst dále...


Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot

Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot
28. červenec 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot je ideální letní jídlo. Je tu léto a s ním sezona cuket a hub. Zkuste si připravit masové karbanátky tak trochu jinak, s náplní ze smažených hub a cukety, a to vše zasypané sýrem. Je to výborná letní večeře hotová za pár minut. Číst dále...


Recept na cuketové pečenáče

Recept na cuketové pečenáče
24. červenec 2018 / Rubrika: Zavařování, konzervování, nakládání

Když se vám na zahradě urodí cukety, připravte si z nich třeba cuketové pečenáče. Jsou pikantní i jemné a při přípravě nebudete plýtvat tukem. Možná první várku sníte bez naložení, tak jako já. Ale cuketové pečenáče si rozhodně připravte! Jejich chuť je výtečná a stojí zato je vyzkoušet. Číst dále...


Vařená sekaná z krůtího masa s vejci

Vařená sekaná z krůtího masa s vejci
13. červenec 2018 / Rubrika: Drůbeží maso

Ještě si pamatujete na legendární konzervu „krůtí maso s vejci“? Také vám chutnala? Pokud ano, tak si směle připravte podle mého receptu vařenou sekanou z krůtího masa s vejci. Chutná totiž úplně stejně, možná je ještě chutnější a hlavně je „bez konzervantů“. Je to ideální pokrm na léto. Jen přidejte salát nebo si ji připravte jako svačinu, až půjdete o prázdninách na houby. Číst dále...


Recept na výbornou domácí zmrzlinu

Recept na výbornou domácí zmrzlinu
6. červenec 2018 / Rubrika: Ostatní

Domácí zmrzlinu si připravíte za pár minut, je neskutečně dobrá. Je bez konzervantů, bez barviva a finančně výhodná. Příchuť si můžete zvolit, jakou máte rádi. Na spolupráci pozvěte i své děti. Číst dále...


Máslové vdolky se slaninou nebo máslové vdolky s povidly a tvarohem

Máslové vdolky se slaninou nebo máslové vdolky s povidly a tvarohem
30. červen 2018 / Rubrika: Slané pečení

Je libo máslové vdolky naslano nebo máslové vdolky na sladko? Obě varianty jsou velmi chutné. Ať zvolíte slanou nebo sladkou, vždy vás uchvátí svojí jemnou chutí. Číst dále...



«« « 1 2 3 4 5 6 7 » »»
Strana 3 z 44

[Nahoru ↑]