Skořicová vánočka pro dva z pěti pramenů

Skořicová vánočka pro dva z pěti pramenů
29. prosinec 2014 / Rubrika: Domácí pekárna

Zkuste si upéct tuhle báječnou vánočku se skořicí. Až ji ochutnáte, už nikdy jinou nebude chtít. Číst dále...


Recept na vánoční perníčky s vitráží podle Marcely

Recept na vánoční perníčky s vitráží podle Marcely
23. prosinec 2014 / Rubrika: Vánoční cukroví a pečení

Když se naprosto zoufalí vrátíte 23. prosince z vánočního maratonu po obchodech zklamaní, že jste neobjevili ten správný dárek od srdce, nezoufejte! Upečte si tyto voňavé perníčky. Zabalte je do celofánového sáčku, přidejte barevnou mašli, naději a krásné přání. Všichni obdarovaní na Váš dárek jen tak nezapomenou. Číst dále...


Recept na vanilkové rohlíčky od paní Tobrmanové

Recept na vanilkové rohlíčky od paní Tobrmanové
19. prosinec 2014 / Rubrika: Vánoční cukroví a pečení

Vanilkové rohlíčky patří ke klasice vánočního sladkého pečení. Recept získala maminka od sousedky paní Tobrmanové. Ta se učila cukrářkou ve Vídni ještě za Císaře pána. Číst dále...


Recept na maminčiny vánoční trojhránky s ořechovou náplní

Recept na maminčiny vánoční trojhránky s ořechovou náplní
18. prosinec 2014 / Rubrika: Vánoční cukroví a pečení

Recept na toto vánoční cukroví se uchoval v maminčině kuchařském sešitu. Pekla je každé vánoce a přiznám se, trojhránky patřily k mým nejoblíbenějším. U nás se pekly jen na vánoce, ale můžete si je připravit i v průběhu roku. Číst dále...


Recept na vánoční rybí polévku ze Žďára podle mojí maminky Ely

Recept na vánoční rybí polévku ze Žďára podle mojí maminky Ely
16. prosinec 2014 / Rubrika: Polévky

Bez rybí polévky by nebyly vánoce vánocemi. Oželela bych bramborový salát, možná i stromeček, ale rybí polévku nikdy. Je to velmi lahodná polévka, kterou vařím jen jednou do roka. Dávám si záležet, aby všem strávníkům chutnala. Je to přece ozdoba vánočního stolu. Číst dále...


Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli

Měkoučké čokoládové pracny upečené na poslední chvíli
16. prosinec 2014 / Rubrika: Sladké pečení

Když budete chtít na poslední chvíli, nejen před vánocemi, upéct něco, o čem si bude vaše návštěva povídat ještě za rok, upečte čokoládové pracny. Jsou hned měkké, voní kořením, čokoládou a na jazyku se přímo rozplývají. Číst dále...



«« « 32 33 34 35 36 37 38 » »»
Strana 36 z 38

[Nahoru ↑]