Recept na pikantní Segedínský guláš

Recept na pikantní Segedínský guláš
2. prosinec 2014 / Rubrika: Vepřové maso

Když budete mít chuť na něco opravdu pikantního, uvařte si segedínský guláš. Uchvátí vás škála úžasně propojených chutí. Od navinulé, přes pálivou, masovou i sametově jemnou po smetaně. Báječně chutná nejen po sladkých vánocích. Číst dále...


Zelné placky se škvarky

Zelné placky se škvarky
2. prosinec 2014 / Rubrika: Slané pečení

Zelné placky chutnají dospělým i dětem. Připravte je jako samostatný pokrm s nějakou hustou polévkou. Na dětské párty budou mít velký úspěch a dospělým budou mimořádně chutnat, třeba k vínu. Číst dále...


Boršč: polévka z masa a červené řepy

Boršč: polévka z masa a červené řepy
29. listopad 2014 / Rubrika: Polévky

Boršč je polévka z masa a červené řepy, která neodmyslitelně patří k ruské, ukrajinské i polské klasické kuchyni a svojí chutí plně uspokojí vaše mlsné jazýčky a barevností i vaše oči. Číst dále...


Recept na slaný cuketový koláč podle Marcely

Recept na slaný cuketový koláč podle Marcely
27. listopad 2014 / Rubrika: Slané pečení

Ať je léto nebo zima, můžeme si připravit chutný převážně zeleninový koláč na listovém těstě. Lehká, chutná večeře, které se nikdy nepřejíte. Číst dále...



«« « 32 33 34 35 36
Strana 36 z 36

[Nahoru ↑]