Recept na zelnou pečeni

Recept na zelnou pečeni
2. prosinec 2014 / Rubrika: Hovězí maso

Tento recept na zelnou pečení patří k tradiční kuchyni v kraji Oberfranken. Zelnou pečeni si určitě zamilujete i vy a zařadíte ji do svého rodinného repertoáru jídel z kysaného či hlávkového zelí. Není finančně náročná, je rychle připravená a velmi chutná. Číst dále...


Recept na pikantní Segedínský guláš

Recept na pikantní Segedínský guláš
2. prosinec 2014 / Rubrika: Vepřové maso

Když budete mít chuť na něco opravdu pikantního, uvařte si segedínský guláš. Uchvátí vás škála úžasně propojených chutí. Od navinulé, přes pálivou, masovou i sametově jemnou po smetaně. Báječně chutná nejen po sladkých vánocích. Číst dále...


Zelné placky se škvarky

Zelné placky se škvarky
2. prosinec 2014 / Rubrika: Slané pečení

Zelné placky chutnají dospělým i dětem. Připravte je jako samostatný pokrm s nějakou hustou polévkou. Na dětské párty budou mít velký úspěch a dospělým budou mimořádně chutnat, třeba k vínu. Číst dále...


Boršč: polévka z masa a červené řepy

Boršč: polévka z masa a červené řepy
29. listopad 2014 / Rubrika: Polévky

Boršč je polévka z masa a červené řepy, která neodmyslitelně patří k ruské, ukrajinské i polské klasické kuchyni a svojí chutí plně uspokojí vaše mlsné jazýčky a barevností i vaše oči. Číst dále...


Recept na slaný cuketový koláč podle Marcely

Recept na slaný cuketový koláč podle Marcely
27. listopad 2014 / Rubrika: Slané pečení

Ať je léto nebo zima, můžeme si připravit chutný převážně zeleninový koláč na listovém těstě. Lehká, chutná večeře, které se nikdy nepřejíte. Číst dále...



«« « 36 37 38 39 40
Strana 40 z 40

[Nahoru ↑]