Králík na sušených švestkách

Králík na sušených švestkách
27. duben 2017 / Rubrika: Králík

Jemné králičí maso se výborně doplňuje s chutí sušených švestek, zázvoru se špetkou skořice. Pokrm vytvoří harmonii chutí, které stěží odoláte. Číst dále...


Gulášová polévka

Gulášová polévka
21. duben 2017 / Rubrika: Polévky

Kdykoli vidím na jídelním lístku gulášovou polévku, nikdy neodolám. Je to silnější než já. Zkuste si se mnou připravit gulášovou polévku z mletého hovězího masa. Je skvělá. S čerstvým křupavým rohlíkem je neodolatelná. Číst dále...


Zapečené brambory s medvědím česnekem a bylinkami

Zapečené brambory s medvědím česnekem a bylinkami
14. duben 2017 / Rubrika: Bramborové pokrmy

Zapečené brambory s medvědím česnekem je rychlé a výborné jídlo. Když vám zbudou uvařené brambory, třeba z předešlého dne, je příprava ještě rychlejší. Medvědí česnek přidá zapečeným bramborám skvělou chuť. Číst dále...


Zelníky nebo také zelníková buchta připravená podle mojí babičky

Zelníky nebo také zelníková buchta připravená podle mojí babičky
7. duben 2017 / Rubrika: Slané pečení

Když byla sezona kysaného zelí, pekly se u nás zelníky. Babička jich upekla vždy dva plechy. Přikusovali jsme je k husté zeleninové nebo bramborové polévce. Zelníky jsou velmi chutné a snadné na přípravu. Číst dále...


Vepřová játra na bílém víně

Vepřová játra na bílém víně
31. březen 2017 / Rubrika: Vnitřnosti

Vepřová játra připravuji asi dvakrát do roka. O to víc mi chutnají. Příprava není časově náročná a podávané s domácími těstovinami jsou výborným tipem na rodinnou večeři. Číst dále...


Velikonoční jidáše nebo také jidášky

Velikonoční jidáše nebo také jidášky
24. březen 2017 / Rubrika: Sladké pečení

Přiznávám, u nás doma se jidáše nikdy nepekly. Jaká škoda. Jsou měkoučké, přiměřeně sladké a měkké vydrží několik dnů. Zkuste si o letošních velikonocích jidáše upéct a budete na tom stejně jako já. Zamilujete si je, protože jsou výborné. Číst dále...



«« « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » »»
Strana 5 z 35

[Nahoru ↑]