Vepřové maso

Recepty z vepřového masa

Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot

Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot
28. červenec 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot je ideální letní jídlo. Je tu léto a s ním sezona cuket a hub. Zkuste si připravit masové karbanátky tak trochu jinak, s náplní ze smažených hub a cukety, a to vše zasypané sýrem. Je to výborná letní večeře hotová za pár minut. Číst dále...



Vepřové kotlety na houbách, pečené v remosce

Vepřové kotlety na houbách, pečené v remosce
19. leden 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Pokrmy s houbami mám všeobecně velmi ráda. Vepřové kotlety na houbách nejsou výjimkou. Příprava je nenáročná a chuťový efekt výborný. Než se maso upeče, můžete si třeba číst knihu nebo si hrát s dětmi. Číst dále...


Vepřové krkovice připravené na způsob steaků

Vepřové krkovice připravené na způsob steaků
5. leden 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Vepřová krkovice připravená na způsob steaků je velmi křehká a chutná. Záleží jen na vaší volbě, jak propečenou ji bude chtít. Smažení trvá jen pár minut a výsledek stojí za to. Číst dále...


Vepřová panenka s fazolovými lusky

Vepřová panenka s fazolovými lusky
28. prosinec 2017 / Rubrika: Vepřové maso

Maso vepřové panenské svíčkové mám velmi ráda. Dobře se s ním pracuje, je připravené za pár minut a chutí ho žádným jiným masem z prasátka nenahradíte. Číst dále...


Plátky libového vepřového boku na grilu s opečenými bramborami ve slupce a ovocem

Plátky libového vepřového boku na grilu s opečenými bramborami ve slupce a ovocem
13. říjen 2017 / Rubrika: Vepřové maso

Libový vepřový bok na grilu nebo grilovací pánvi je nenáročný na přípravu, chutná skvěle a s přidáním křupavých plátků čerstvých jablek a hroznového vína je velká dobrota. Číst dále...


Vepřová panenka s karamelizovanou cibulí a jablíčky

Vepřová panenka s karamelizovanou cibulí a jablíčky
13. leden 2017 / Rubrika: Vepřové maso

Vepřová panenka má mimořádně jemnou texturu masa. Je to takový klenot mezi vepřovým. Když se dobře připraví, dá se doslova krájet lžící a na jazyku se rozpadá jako moučník. Připravte si mojí vepřovou panenku s karamelizovanou cibulí a jablíčky a nebudete zklamáni. Je to delikatesa. Číst dále...



1 2 3 4 » »»
Strana 1 z 4