Vepřové maso

Recepty z vepřového masa

Recept na vepřový paprikáš

Recept na vepřový paprikáš
23. listopad 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Jako dítě jsem k nedělnímu obědu milovala kuře na paprice. Dnes mám ráda i vepřový paprikáš, tu lahodou omáčku s měkkým masem a knedlíkem. Kdo by odolal. Číst dále...



Recept na Žďárské domácí uzené maso – přepracované vydání

Recept na Žďárské domácí uzené maso – přepracované vydání
31. říjen 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Pod tíhou kritiky (určitě dobře míněné) mnoha diskutujících k příspěvku z 19. 4. 2015 v sekci VEPŘOVÉ MASO a získanými vlastními zkušenostmi s uzením masa, jsem se rozhodla celý článek přepracovat. Pokud ochutnáte Žďárské domácí uzené maso podle mého receptu a nebude vám chutnat, pak to nebude moje vina. Číst dále...


Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot

Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot
28. červenec 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Masové karbanátky s čepicí plnou dobrot je ideální letní jídlo. Je tu léto a s ním sezona cuket a hub. Zkuste si připravit masové karbanátky tak trochu jinak, s náplní ze smažených hub a cukety, a to vše zasypané sýrem. Je to výborná letní večeře hotová za pár minut. Číst dále...


Vepřové kotlety na houbách, pečené v remosce

Vepřové kotlety na houbách, pečené v remosce
19. leden 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Pokrmy s houbami mám všeobecně velmi ráda. Vepřové kotlety na houbách nejsou výjimkou. Příprava je nenáročná a chuťový efekt výborný. Než se maso upeče, můžete si třeba číst knihu nebo si hrát s dětmi. Číst dále...


Vepřové krkovice připravené na způsob steaků

Vepřové krkovice připravené na způsob steaků
5. leden 2018 / Rubrika: Vepřové maso

Vepřová krkovice připravená na způsob steaků je velmi křehká a chutná. Záleží jen na vaší volbě, jak propečenou ji bude chtít. Smažení trvá jen pár minut a výsledek stojí za to. Číst dále...


Vepřová panenka s fazolovými lusky

Vepřová panenka s fazolovými lusky
28. prosinec 2017 / Rubrika: Vepřové maso

Maso vepřové panenské svíčkové mám velmi ráda. Dobře se s ním pracuje, je připravené za pár minut a chutí ho žádným jiným masem z prasátka nenahradíte. Číst dále...



1 2 3 4 » »»
Strana 1 z 4