A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Z

Filírování

20. listopad 2015

Když si v restauraci objednáte například filírovaná kachní prsa, přinesou vám kachní prsa nakrájená na plátky. Jedná se o jednu z kuchařských technik.

FilírováníFilírování

 

Filírování

je kuchařská technika krájení vařeného, dušeného, smaženého nebo upečeného masa na tenké plátky před servírováním.

Hotové maso krájíme ostrým nožem na plátky o síle 0,5 - 1,0 cm a poté přenášíme na talíř.

 

Filírování masa před servírováním
Filírování masa před servírováním
Podáváme filírované maso
Podáváme filírované maso
Detail filírovaného masa
Detail filírovaného masa


Líbil se vám recept? Sdílejte ho s přáteli!

Autor Marcela Hackerová

Autor: Marcela Hackerová

Jsem vášnivá kuchařka a ráda jezdím do Žďáru.... Najdete mě také na Facebooku


Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 5 hvězdiček / Hodnoceno: 9x



Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:
Web:


Komentáře

K tomuto příspěvku se zatím nikdo nevyjádřil! Budete první?

Čtěte také...

Recept na kachní prsa opékaná na pánvi se zeleninou a bramborovo-dýňovou kaší

Recept na kachní prsa opékaná na pánvi se zeleninou a bramborovo-dýňovou kaší

Přiznám se, že pro mne, jako dítě, byla kachna na talíři stejná noční můra, jako pro Škopkovic děti králík. Skutečně jsem několik desítek let kachnu vytěsnila ze svého jídelníčku. Až manžel mě přesvědčil, že bychom mohli zkusit udělat kachní prsa jako minutku. Věřte, nevěřte, ale něco tak výborného …